Vrijstaande woning, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 729.500

Woonoppervlakte

163 m2

Kaveloppervlak

427 m2

Omschrijving

DE DRIEHOEK: WONEN NABIJ HET WOLDMEER IN MEERSTAD (De Zeilen)

SAVE THE DATE | START VERKOOP
Op 5 november om 15:00 uur start de verkoop van nieuwbouwplan De Driehoek in Meerstad. Deze nieuwe ontwikkeling omvat 50 woningen, variërend van eengezinswoningen tot ruime 2 onder 1 kapwoningen en zelfs levensloopwoningen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op 7 november het inloopmoment bij te wonen, waar ze meer informatie kunnen krijgen en vragen kunnen stellen over de woningen en de buurt. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze nieuwe gemeenschap in Meerstad. Als op 5 november 2024 de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 11 november 13:00 uur want dan sluit de registratie. De volgende dag, 12 november, worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag. Online inschrijven kan via de website nieuwbouw-dedriehoek.nl.

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in een groene en rustige omgeving? Mis dan niet het inloopmoment van De Driehoek op 7 november! Vanaf 16:00 uur staan onze deuren open en ben je van harte welkom om alles te ontdekken over deze prachtige nieuwbouwplan. Tijdens het inloopmoment kan je informatie opvragen over de verschillende woningen en de buurt zelf. Dit is jouw kans om in gesprek te gaan met onze makelaars, ontwikkelaar, de aannemer en adviseurs van Rabobank. Heb je vragen? Verzamel ze en wij beantwoorden ze graag voor je! Daarnaast liggen er informatieve brochures voor je klaar, dus vergeet niet om er één mee te nemen. En natuurlijk zorgen wij voor een gezellige sfeer met koffie, thee en wat lekkers.

Kom langs en ontdek waarom De Driehoek de perfecte plek is voor jouw nieuwe thuis.

Inloopmoment De Driehoek
Datum: donderdag 7 november 2024
Inloop: 16:00 - 18:00 uur
Adres: Bureau Meerstad - Zijlkade 2, 9613 CV Meerstad

OMSCHRIJVING
Wat heerlijk dit! Hier in De Driehoek in woonwijk De Zeilen woon je ruim en weids met een grote tuin. En toch ben je op fietsafstand van het centrum van Groningen. In deze vrijstaande woning vind je alle rust en ruimte die je nodig hebt. De woning van circa 163 m2 met 3 slaapkamers, 2 eigen parkeerplaatsen en een tuin op het oosten is van alle gemakken voorzien, dus dit is je kans! Met een groot natuurgebied en het Woldmeer om de hoek. Hoe fijn is dat?

RUIMTE, LICHT EN BUITENLEVEN
Even binnenkijken? Via de voordeur aan de zijkant stap je in de hal met toegang tot het toilet, meterkast, technische ruimte, deur naar de woonkamer en trap naar de 1e verdieping. Het woongedeelte is een open ruimte met plek voor een fijne leefkeuken met openslaande deur naar de achtertuin. Creëer aan de voorkant een lekkere zithoek en vanuit je grote raam kijk je uit op de riante tuin. Heerlijk, niet? In de aangebouwde stenen berging heb je ruimte voor een extra koelkast of de fietsen, handig!

AAN RUIMTE GEEN GEBREK
Op de 1e etage vind je 3 (slaap)kamers en een gloednieuwe badkamer voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel. De zolder bestaat uit een open ruimte met de aansluitpunt voor de wasmachine. Fijne thuiswerkplek of fitnessruimte? Aan jullie de keus! Met het energielabel A++++ is de woning enorm energiezuinig en goed geïsoleerd. Goed voor je portemonnee en het klimaat!

DE DRIEHOEK
Een unieke plek nabij het Woldmeer met boomrijke lanen, groene weiden, eilandjes en een afwisseling van prachtige open en bosrijke gebieden. Dat is nieuwbouwplan De Driehoek in woonwijk De Zeilen in het noordoosten van Meerstad in de gemeente Groningen. Een ruim en weids gevoel door het groene polderlandschap en het omringende water. Tegelijkertijd voelt de sfeer in de wijk dorps en intiem. Hier struin je rustig door de groene straten en tuur je langs de huizen naar de bootjes die langsvaren. Ondertussen maak je even een praatje met de bewoners die je tegenkomt. Wat een droom!

POLDERLANDSCHAPPEN EN WOLDMEER
Omgeven door Hollandse polderlandschappen en het prachtige Woldmeer bloeit er een gloednieuwe, intieme wijk in het waterrijkste stadsdeel van Groningen op. Hier in De Zeilen in Meerstad woon je direct aan het water. Er komen in totaal ruim 600 verschillende type woningen voor jong en oud; van rijwoningen, appartementen en sociale huurwoningen tot 2 onder 1 kapwoningen en eilandkavels met een weids uitzicht over het Woldmeer. Eén ding staat centraal: wonen in de natuur. De Driehoek wordt ontwikkeld in twee fases. Stel je voor dat je met je blote voeten vanuit de woonkamer zo de tuin in stapt en geniet van de groene omgeving. Wat een vrij gevoel. Benieuwd naar de woningen in De Driehoek?

DORPSE EN GEMOEDELIJKE SFEER
In het kindvriendelijke De Driehoek geniet je van het contrast tussen weidse vergezichten, intieme, bosrijke plekken en water. Het buitenleven staat hier centraal en ontmoetingen gaan daardoor vanzelf. Door de dorpse en gemoedelijke sfeer voel je je snel thuis. In de openbare ruimtes in de wijk zie je een variatie aan beplanting. Iedere straat heeft een eigen karakter en erkers, veranda’s en groene hagen zorgen voor sfeer. Er staan weinig auto’s in de straat, want bij veel woningen parkeer je fijn op de oprit op eigen terrein. Zo kunnen kinderen veilig en ongeremd buiten spelen en samen opgroeien. Zodra je jouw nieuwe woonwijk binnenkomt krijg je direct een vakantiegevoel. Hier valt de snelheid van de stad van je af. En toch ben je in 25 minuten met de fiets in het centrum van Groningen. Een unieke plek met alle ruimte voor jou en je gezin. Hoe mooi kan het leven zijn.

DUURZAAM EN ONTSPANNEN WONEN
Meerstad is een unieke ontwikkeling waarin landschap, natuur en water overheersen. Wonen in de De Driehoek staat dan ook in het teken van water. Doordat de wijk tussen de sluisverbinding en het prachtige natuurgebied Harksteder Broeklanden ligt ben je omringd door natuur. Zo kun je altijd het water op, naar het strand of even het bos in. Dat is wat de bewoners in De Driehoek verbindt. Duurzaamheid staat in De Driehoek centraal; van energie, tot ecologie, en van leefbaarheid tot mobiliteit. Net als de overige wijken in Meerstad krijgt De Driehoek geen gasnetwerk, zodat het gebruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van CO2 beperkt wordt. De woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Ook krijgt elke woning in de gevel twee geïntegreerde nestkasten voor vleermuizen en vogels. Groen van buiten en groen van binnen.

NIETS MISSEN?
Wil je niets missen van dit unieke project en zie je jezelf in de toekomst wel wonen in een woning van nieuwbouwproject De Driehoek in Meerstad? Blijf dan op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van dit nieuwbouwproject. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de woningen. Als je niks wil missen, schrijf je dan op de projectsite in voor de nieuwsbrief.

DISCLAMER
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 729.500
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand huis
Bouwjaar
2025
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
163 m2
Perceeloppervlakte
427 m2
Inhoud
635 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Energieklasse
A++++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Groningen

Groningen

De Driehoek

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande woning in het project De Driehoek

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.